Kundalini yoga for ro på nervesystemet og klarhed

Jeg er uddannet Kundalini yoga lærer tilbage i år 2012, og jeg tilbyder 1:1 yoga sessioner med dig - eller dig og en anden. 

Kundalini yoga er kendt som bevidsthedens yoga, og rummer alt fra yogaøvelser, håndstillinger og vejrtrækningsøvelser til mantra chant, mad og relationer.

Teknologien er en skattekiste af redskaber, som på mange måder kan støtte det moderne menneske i at have et roligt nervesystem, en klar hjerne, overskud og energi til at leve livet. 

Yoga betyder 'enhed' eller 'at forene', og henviser til hvordan vi heletiden kan vende tilbage til vores helhed og enhed med os selv, og det større billede. Yoga er en naturlig del af menneskelivet, hvad end man aktivt laver øvelserne eller ej. Hver gang vi trækker vejret, så forener vi luften med vores krop. Og hver gang vi snakker med andre mennesker, forener vi måske vores meninger med deres meninger. Vi forener heletiden og yoga handler om at gøre dette på en balanceret måde, der skaber mest mulig trivsel og balance. 

Hvis du ønsker at booke en 1:1 yoga time med mig - hvad end det er en gave til dig selv, eller dig og din partner - så skriv til mig nedenfor. Det er vigtigt for mig at vi er i dialog inden, så jeg for en fornemmelse af hvordan jeg bedst kan møde dig hvor du er og løfte dig med yogaen:

Book Kundalini Yoga med mig
 

Ro på nervesystemet?

En af Kundalini yogaens evner, er at styrke og berolige nervesystemet, så vi kan mærke vores krop igen.
Ro på nervesystemet er en vigtig forudsætning for en god søvn, kroppens evne til at heale sig selv og komme sig over sygdomme, at bevarer roen i kaos, og at have overblik i hverdagen. Ofte når vi føler stress, uro, usikkerhed, angst eller ubalance, så er det en stor hjælp at få ro på nervesystemet.

Dybere forbindelse til dig?

En af fordelene ved Kundalini yoga er fokus på at komme ned i kroppen. Kroppen er altid tilstede i nuet, mens de tanker vi har kan være formet af fortid, ønsker for fremtiden eller hvad vi har lært igennem livet. Tankerne kommer ikke nødvendigvis fra nuet, din krop og dit perspektiv på livet, som du er en. En af effekterne af Kundalini yoga er at man nemmere kan mærke hvordan man har det og hvad man intuitivt mærker er det næste skridt i livet, når man er helt sand overfor sig selv.

Stærkere bånd mellem jer?

Indenfor Kundalini Yoga har vi mange øvelser og meditationer for par, designet til at støtte par i at være nærværende med hinanden og føle sig forbundet. Hvis du og din partner ønsker kvalitetstid sammen, som virkelig får jer tæt på jer selv og den anden, så tilbyder jeg Kundalini Yoga for par, hvor jeg guider jer. Hvis i har et bestemt ønske til hvad i gerne vil styrke eller opleve sammen, så kan jeg også imødekomme det.

Mit navn er Theressa, og jeg har været uddannet Kundalini yoga lærer siden år 2012. Siden da har jeg undervist i Kundalini yoga både 1:1 og som klasser. Lige nu laver jeg kun 1:1 yoga.

 

Teknologien, dens redskaber og dens måde at anskue livet er en central del af min måde at møde andre mennesker og min måde at behandle. Mange beskriver jeg har en helt unik tilstedeværelse, varme, nærvær og omsorg. Meditation og yoga er en del af mit liv, fordi jeg selv ønsker at passe så godt på mig selv som jeg kan, så jeg har overskud og ro til at møde dig hvor du er.

Kundalini Yoga for mig har været redskabet til at finde tilbage til mig selv. Det har været min redning i og under skilsmisse.

Min daglige praksis har været mit holdepunkt under et langt sygdomsforløb. Jeg har grædt, grinet og fået testet min tålmodighed med yogaen.

I mødet med ny kærlighed og sammenfletning af storfamilie har yogaen og min daglige praksis betydet alt. Det at jeg har brugt mange år på yogamåtten med at møde mig selv har båret frugt.

Jeg bliver i mig selv, selv i situationer hvor jeg før ville have forladt mig selv. Jeg bliver ikke hylet ud af den og væltet længere. Jeg kan se og mærke hvad der er mit og hvad der ikke er.
Jeg lever Yogaen.

SHUNIYA betyder dyb stilhed, som er en tilstand vi har adgang til når vi er helt nede i kroppen, og har fået ro på nervesystemet og tankerne. Shuniya er en tilstand, hvor du mærker stilheden, og hvor du kan give slip på tanker, spændinger  og bekymringer i en travl hverdag. Det er en tilstand, hvor hændelser, oplevelser og ydre krav og meninger ikke vælter dig bagover og hvor du er i stand til at holde fast i dine indre værdier, dig selv og den du virkelig er - dit sande jeg.

Måske jeg kan hjælpe dig med at mærke din Shuniya.

"THERESA ER DYGTIG, EMPATISK OG UDSTRÅLER EN SÅ POSITIV OG VARM ENERGI"

Min kæreste og jeg var til en par Kundalini session hos Theresa. Theresa tog imod os med en fantastisk ro og imødekommenhed. Theresa er dygtig, empatisk og udstråler en så positiv og varm energi, som er af den sjældne slags. Det er ikke sidste gang at jeg har besøgt Theresa og et kæmpe tak fra både min kæreste og jeg for en oplevelse af de sjældne

—  Ninna

Find hen til Shuniya

Jeg holder til på Østerbro 
Shuniya Kropsterapi 

Rosendalsgade 8 Kælderen tv
2100 København Ø

Følg Shuniya

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Tilmeld dig Shuniyas mail-liste og få 30% rabat på din første behandling. Vi sender dig kun gode tilbud og nyhedsbreve - og du kan altid framelde dig igen.

Din investering i dig selv

Én behandling koster kr. 800,-

 
For ledige, studerende og pensionister koster det 600,- 


Køb et klippekort og spar penge:
- 3 behandlinger kr. 2100,- 

Betaling kan foretages kontant eller via mobilepay

© 2019/ All Rights reserved/ Shuniya/ Theresa Hessellund/