Udtalelser


Balance!

"Theresa kan helt sikkert anbefales til at hjælpe med at komme mere balance med din krop og forbedre dit velvære.
Theresas varme væsen, er en fornøjelse at være i selskab med og man er i gode, kyndige hænder fra man kommer ind ad døren."
- Pia

Breathe into it!

"Theresa has a unique way to "read" my needs throughout the treatment. She encourages me to work with the breath to deepen the effects of her work with the body. Each session has been like exercise, intense yoga, deep relaxation and emotional therapy, all in one. I highly recommend her therapy."

- Hugrún

"Du er med et i trygge og varme hænder, når du træder ind i Shuniya. Theresa har en fantastisk evne til at få dig til at føle dig veltilpas og er god til at læse din krop og hvor meget/lidt, man som klient ønsker at tale under behandlingen. Et besøg hos Theresa og din krop vil takke dig. Jeg kan i hvert fald varmt anbefale det"

- Sanne

"Theresa er dygtig, vidende og engageret. Hendes spændvidde og viden er stor - jeg bliver klogere på mange ting vedrørende mit helbred hver gang."

- Mathilde

"Shuniya er bestemt et besøg værd. Behandlingen er ikke en velvære massage, men en massage som går i dybden ved hjælp af åndedrættet. Der er intet hokus pokus, da man med det samme mærker kroppen summe og prikke. Derfor får den 5 stjerner."

- Marie

"Theresa har en helt unik evne til at lytte, mærke og oversætte, hvad min krop fortæller.
Jeg føler mig altid tryg i hendes healende hænder, sim gør at min krop slipper og spændingerne aftager.
Theresa har en helt helt særlig gave if at være "kropshvisker" og jeg kan kun anbefale på det varmeste" 

- Pernille

"Den fineste behandling jeg har fået,gik derfra med fornyet energi,og rendyrket velvære.kan varmt anbefale det til alle der har brug for at finde sig selv igen,og fjerne de ømme muskler."

- Tine

Theresa - Tlf: 29212607 - Theresa@shuniya.dk
All rights reserved
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk