I 2019 er jeg med til at organisere en gravid yoga uddannelse inden for Kundalini Yoga traditionen. Uddannelsen hedder The Mother's Journey og består af 5 moduler af hver 2 dage. 

Jeg har i mange år gerne ville tage uddannelsen, men har ikke kunnet få det til at passe med familie, job og alt det andet jeg har haft på programmet. Men nu bliver det og jeg har lokket de skønne damer fra England til Danmark, så jeg ikke skal rejse nogle steder ;-) Og så har uddannelsen ovenikøbet 10 års jubilæum i år - det ser jeg frem til at fejre, med det kommende hold på uddannelsen. 

Uddannelsen er både for yogalærer som ønsker at blive certeficeret gravid yoga. Den er for fagpersoner, som arbejder med kvinder, fx. i form af kropsterapi, teapi, som fødselshjælper eller ligende. Men den er også for kvinder som er, ønsker at blive, eller har været gravide og som ønsker at styrke deres indsigter i graviditet, fødsel og moderskab. 

Hvis dette fanger din interesse, så skriv endelig til mig eller læs mere på enten vores facebookside (se link herunder) eller den engelske hjemmeside:  
https://www.themothersjourney.co.uk/ hvor du blandt andet kan læse mere om de 3 undervisere; vores primære underviser Elena O'Keefe samt Satya Kaur og Carolyn Cowan.

Theresa - Tlf: 29212607 - Theresa@shuniya.dk
All rights reserved
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk