Kundalini Yoga

Jeg er uddannet Kundalini Yoga lærer i 2011 og tog min uddanelse imens jeg boede i Ghana. Uddannelsen blev i høj grad starten på min rejse til at finde tilbage til hvem jeg var. Jeg var kommet længere og længere væk fra at vide hvem jeg var, mærke hvad jeg ville og have en ide om, hvor jeg gerne ville hen. Min første oplevelse med Kundalini Yoga var en 3 dags workshop med skønne Krishna Kaur Khalsa (http://www.krishnakaur.org/) og det var som om nogen åbnede en dør inden i mig. I det følgende år var Khrishna min lærer og der blev åbnet virkelig mange døre. Og der blev grædt flere tårer end jeg troede muligt. Og der blev besteget bjerge så høje, at jeg ikke kunne tro det kunne blive ved. Imens jeg var i gang med min uddannelse, blev mit liv vendt fuldstændig på hovedet. Jeg stod i Afrika, skulle skilles og rejse hjem til Danmark med mine børn. Og jeg havde til alt held i yogaen fundet en krog jeg kunne holde fast i, imens stormen rasede omkring mig. Jeg genfandt mine glemte kræfter og over tid fik jeg bygget mig selv op, samlet og styrket mit fundament. Det er fra det fundament jeg opererer i dag. Og det udvikles stadig.

 

Yoga og mig

Jeg bliver aldrig færdig med yoga, det er en fuldstændig fast integreret del af mig og min hverdag. Ikke så meget de fysiske øvelser, men helheden. Det er er blevet en del af min identitet. 

Jeg elsker hvordan jeg meget hurtigere end før, kan finde ind til roen i mig selv. Før i tiden kunne jeg bruge uanede mængder af tid og energi på at bekymre mig, køre tankespind over situationer og have indre samtaler. I dag har jeg et værktøj til at lukke ned for det meget hurtigt, så jeg kan koncentrerer mig om det der er væsentligt. 

Jeg bruger rigtig meget at høre, chante/synge og tænke på mantraer, når jeg har brug for klarhed. Nogle af mine farvoritter vil jeg gerne dele med dig herunder 

Mirabai Ceiba, Mountain Sadhana. Det er en række mantras som bruges i Morning Sadhana, hvor vi afslutter med 62 minutters mantra meditation

Snatam Kaur - bare at lytte til hendes stemme giver healing - se link

Jai Jagdeesh - meditation for krop og sjæl - se link

 

Yoga undervisning

For tiden underviser jeg ikke på hold, selvom jeg virkelig holder af det. Men jeg bruger også yoga i mine behandlinger og kan sagtens finde på at give specifikke øvelser, eller meditationer med hjem. 

Jeg tilbyder også ene-undervisning og på små hold. (max 3)

Ene undervisning har jeg brugt meget til stress ramte og kan se at det er virkelig effektivt. Hvis du er interesseret i dette, så kontakt mig og vi kan aftale nærmere. 

For tiden laver jeg selv mest yoga hjemme. Det er ikke altid helt nemt med job og børn at kunne få det til at passe ind med faste tider. Men når jeg har chancen er jeg afsted til almindelige yoga klasser, workshops og morning sadhana. Særligt det sidste er vidunderligt. At køre gennem byen tidligt om morgenen, mens det stadig er mørkt -at komme frem til en flok ligesindede, som i stilhed gør sig klar til i fællesskab af åbne energien. Undervejs mærker jeg hvordan verden vågner og lyset begynder at komme ind - det er ren kærlighed for sjælen <3

Hvis du er nysgerrig på Kundalini Yoga og morning sadhana, så vil jeg anbefale dig at følge "Kundalini Yoga Danmark" på Facebook. Her kan du også blive opdateret på workshops og kurser rundt om i landet. 

Til hjemmebrug kan jeg anbefale, at tjekke www.yogavivo.dk ud. Her kan du prøve Kundalini Yoga og alle mulige andre yogaformer ud - hjemme på stuegulvet! Det er drønsmart. 

Se herunder favorit yogasteder - både fysisk og online

I 2019 er jeg med til at organisere en gravid yoga uddannelse inden for Kundalini Yoga traditionen. Uddannelsen hedder The Mother's Journey og består af 5 moduler af hver 2 dage. 

Jeg har i mange år gerne ville tage uddannelsen, men har ikke kunnet få det til at passe med familie, job og alt det andet jeg har haft på programmet. Men nu bliver det og jeg har lokket de skønne damer fra England til Danmark, så jeg ikke skal rejse nogle steder ;-) Og så har uddannelsen ovenikøbet 10 års jubilæum i år - det ser jeg frem til at fejre, med det kommende hold på uddannelsen. 

Uddannelsen er både for yogalærer som ønsker at blive certeficeret gravid yoga. Den er for fagpersoner, som arbejder med kvinder, fx. i form af kropsterapi, teapi, som fødselshjælper eller ligende. Men den er også for kvinder som er, ønsker at blive, eller har været gravide og som ønsker at styrke deres indsigter i graviditet, fødsel og moderskab. 

Hvis dette fanger din interesse, så skriv endelig til mig eller læs mere på enten vores facebookside (se link herunder) eller den engelske hjemmeside:  
https://www.themothersjourney.co.uk/ hvor du blandt andet kan læse mere om de 3 undervisere; vores primære underviser Elena O'Keefe samt Satya Kaur og Carolyn Cowan.

Theresa - Tlf: 29212607 - Theresa@shuniya.dk
All rights reserved
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk