Kropsterapeutisk behandling


Behandlingen varer ca. 60 min. incl kort samtale og omklædning.

Indledningsvis vil jeg først spørge ind til din situation, og hvordan jeg kan hjælpe dig. Derefter foregår behandlingen på briksen, hvor du ligger under et tæppe iført undertøj.

Jeg arbejder med at løsne din krop ved hjælp af pulserende bevægelser, akupressur og ledfrigørelse af nakke og ryg. Nogle tryk kan forekomme smertefulde, men ved guidening til en fri vejrtrækning lærer du at slippe smerten og spændet, og du fornemmer en mere fri muskel. Jeg kan derfor hjælpe dig med at gå fra at have smerter et sted til at blive smertefri.

Følelserne sidder i kroppen. Når jeg trykker på din krop, hjælper jeg dig til at skabe kontakt til dine følelser. Du vil under en behandling opleve, at hvor der før kunne være spændt, kommer der efterfølgende en følelse af plads til bevægelse og liv. Du vil opleve større kontakt til kroppen og kunne bruge den til at rumme dét, der før føltes overvældende.

Ønsker du at undersøge hvordan du kan optimerer din sundhedstilstand tilbyder jeg konsultationer med sundhedsrådgivning. Jeg formidler laboratorieanalyser der kan hjælpe til at finde frem til konkrete områder du kan arbejde med ved hjælp at kost og kosttilskud. Det kan du læse mere om under fanen sundhedsrådgivning.

Én behandling koster kr. 800,-
For ledige, studerende og pensionister 600,-
(Tiden skal bookes mellem kl 10-15)
Køb et klippekort og spar penge:
- 3 behandlinger kr. 2100,-
- 5 behandlinger kr. 3250,-

Sundhedsrådgivning koster 800,-

test test

Hvor mange behandlinger har jeg brug for?

Det kan variere meget, hvad den enkelte har brug for. En forstuvet ankel kan løsnes på 1 behandling, hvorimod et barndomstraume kan tage flere år at tage hul på. Det er også afgørende, hvor meget du selv er parat til at gøre. Du er velkommen til at kontakte mig for at snakke om, hvad jeg kan gøre for dig.

test test

Er der noget jeg selv kan gøre?

Det vigtigste, du selv kan gøre, er at være opmærksom på, hvad du mærker og føler. Skriv det gerne ned, hvis du oplever et skift i humøret eller muskulaturen. På den måde kan du blive bevidst om, hvordan samspillet mellem din krop og psyke er, og på indflydelsen fra eventuelle udefrakommende input.

test test

Hvor lang tid skal der gå mellem hver behandling?

Jeg anbefaler behandlinger med 2-3 ugers mellemrum. Efter en behandling arbejder kroppen videre med de processer, der er blevet sat igang på briksen. Den skal derfor have tid til at hele og restituere før en ny proces sættes igang. Har du selv en fornemmelse af, at der skal gå mere eller mindre tid mellem behandlingerne, er det helt fint.

test test

Hvad kan jeg forvente efter behandlingen?

Reaktionen på en behandling er forskellig fra person til person, og fra behandling til behandling. Du kan nogle gange opleve kroppen føles tung og afslappet, og andre gange let og fuld af energi. Ligledes kan du opleve, at følelserne kan blive påvirket, fx. let irritable eller mere nærværende.

Theresa - Tlf: 29212607 - Theresa@shuniya.dk
All rights reserved
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk